Max Keizer har spådd at bitcoin sitt nåværende bullish mønster vil føre mot en pris på $ 28 000.

Mens bitcoin-oksen ikke gir en tidsramme når dette sannsynligvis vil skje, mener han at takket være nådeløs utskrift av statlige penger, vil benchmark cryptocurrency til slutt teste 100 000 dollar. Men ikke før noen korreksjon.

„28.000 dollar er i spill før vi ser et tilbakeslag – og så er vi på vei til 6-tall,“ varslet Keizer i løpet av flere tweets

Bitcoin Profit steg mer enn 20% for å treffe 11 300 dollar den 28. juli, det høyeste nivået siden august 2019. Toppkryptoen har kjempet for å bryte over nøkkelen 10.000 dollar siden halveringen 11. mai , men gjorde lett av motstandsnivået i siste 48 timer.

Rallyet kommer da den amerikanske regjeringen denne uken kunngjorde en ny runde med stimulansutgifter, en billion dollar pakke, som også vil finansiere Covid-19 polstring utbetalt til amerikanske familier til en pris av $ 1200.

I sine spådommer slo Keizer, vert for Keizer-rapporten, tilsynelatende tilbake på kryptoskeptikeren Peter Schiff som sa at bitcoin stort sett synker etter å ha truffet 10 000 dollar og er klar for en lignende nedgang.

I et tidligere intervju refererte Schiff til bitcoin-forestillinger etter $ 10 000. „To av de tre siste gangene #Bitcoin steg over 10.000 dollar i oktober 2019, og i februar i 2020 falt det snart med henholdsvis 38% og 63%,“ sa Shiff, som tidligere har motarbeidet gulls økning til bitcoin.

Han sa: “Forrige gang Bitcoin steg over 10.000 dollar var i mai, og det falt bare med 15%. Det er over $ 10.000 igjen i dag. Hvor stor blir neste dråpe? ”

Keizer hadde kort beskjeftigelse for stillingen og hevdet at Schiff, „historiens verste pengesjef,“ tok feil „for 500. gang på ti år.“ Han la til at Schiff „kaster ut hjernen sin akkurat nå,“ og angrer på gullkjøpet.

Når det gjelder den relative tilgjengeligheten til bitcoin over gull, twitret Keizer: “Jeg har sagt i over ett år at sølv og gull vil være vanskelig å kilde, og markedet vil skifte til Bitcoin som erstatning for harde penger, og de som aldri har tenkt på å kjøpe BTC vil bli tvunget til. ”

Gull og Bitcoin er vanligvis paret som trygge investeringsparadiser. Bitcoin’s endelige penger sammenligner gunstig med fiat valuta. Når den amerikanske dollaren svekkes, når regjeringen utdeler gratis penger, kommer skillet i fokus.